Menu

Stolování a výroba sushi

Stolování a výroba suši jsou dvě základní dovednosti, které potřebujete, pokud si chcete vychutnat si tuto tradiční japonskou pochoutku. Výroba suši vyžaduje speciální nářadí, jako jsou bambusové rohože, ostré nože a rýžovar.

Stolování suši vyžaduje dodržování některých etiketních pravidel, jako jsou používání hůlek, nesměšování wasabi s sojovou omáčkou a nezanechávání zbytků na talíři.

69 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat