Menu

Rýže na sushi

Rýže na suši je speciální druh rýže, který se používá k přípravě japonského pokrmu sushi (suši). Rýže na suši je okrouhlá a lepkavá a má jemnou nasládlou chuť. Rýže se vaří v osolené vodě a poté se ochutí octem, cukrem a solí.

Rýže na suši se nechá vychladnout a poté se tvaruje do malých válečků nebo plátů, na které se pokládají různé druhy ryb, masa, zeleniny nebo jiných přísad. Rýže na suši je základem pro různé typy suši, jako například nigiri, maki, temaki nebo chirashi.

Suši rýže v naší nabídce je jen té nejvyšší kvality, aby bylo vaše domácí suši k nerozeznání od toho z Japonska.

4 Položky

Filter
Cena

Výrobce

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat