Menu

Rybacie, Ustricové

Rybacia omáčka je vyrábaná fermentáciou celých alebo mletých rýb s prídavkom soli. Tento proces trvá niekoľko mesiacov, počas ktorých sa enzýmy v rybách rozkladajú a vytvárajú nové zlúčeniny a aromatické látky. Výsledná omáčka má tmavú farbu a silnú, slanú chuť. Rybacia omáčka sa používa ako korenie v mnohých ázijských jedlách, ako sú napríklad miešané vývary, polievky a marinády.

Ustricová omáčka sa vyrába podobným spôsobom ako rybacia omáčka, ale s použitím ustríc namiesto rýb. Ustricová omáčka má slanú chuť so sladkastými tónmi a používa sa ako korenie v mnohých ázijských jedlách, ako sú stir-fry jedlá alebo zeleninové jedlá.

13 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat