Menu

Fermentované omáčky a pasty

Fermentované omáčky a pasty sa v rôznych kultúrach používajú ako základné ingrediencie v mnohých receptoch. Majú výraznú chuť a zvyčajne sú bohaté na živiny a probiotiká.

Miso pasta je tradičná japonská pasta vyrobená z fermentovaných sójových bôbov, ryže alebo jačmeňa. Táto pasta má intenzívnu slanú chuť a je plná užitočných probiotík a ďalších živín.

20 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat