Ocet
Rýžový ocet je vyroben z fermentované rýže a má jemnější a sladší chuť než běžný ocet. Dodává pokrmům svěží a kyselou příchuť. Rýžový ocet lze použít k ochucení rýže na sushi, k marinování masa nebo zeleniny, k přípravě omáček nebo salátů, nebo jako součást nálevů k nakládání.
Jablečný ocet byl po tisíciletí užíván nejen jako léčivý lektvar, ale i jako čistící a detoxikační prostředek k odstranění zárodků, bakterií, zápachů a dokonce i skvrn. Výborně se hodí jako přísada k listové zelenině, okurkám či rajčatům.
-
Jablečný ocet 500 ml
Daesang 500 ml. Země původu Jižní Korea.
Skladem (28 ks)
61,93 Kč
-
Ocet z hnědé rýže 500 ml
Ocet z hnědé rýže 500 ml. Země původu Jižní Korea. Balení se může lišit v závislosti na výrobci Daesang nebo Ottogi .
Skladem (55 ks)
52,83 Kč
-
Černý rýžový ocet 550ml
Černý rýžový ocet 550 ml. Země původu Čína.
Vyprodáno
106,26 Kč
-
Rýžový ocet Mizkan 568ml
Rýžový ocet s příchutí Mizkan pro přípravu sushi, 355 ml. Země původu USA.
Vyprodáno
131,46 Kč