Menu

Ocet

Rýžový ocet je vyroben z fermentované rýže a má jemnější a sladší chuť než běžný ocet. Dodává pokrmům svěží a kyselou příchuť. Rýžový ocet lze použít k ochucení rýže na sushi, k marinování masa nebo zeleniny, k přípravě omáček nebo salátů, nebo jako součást nálevů k nakládání.

Jablečný ocet byl po tisíciletí užíván nejen jako léčivý lektvar, ale i jako čistící a detoxikační prostředek k odstranění zárodků, bakterií, zápachů a dokonce i skvrn. Výborně se hodí jako přísada k listové zelenině, okurkám či rajčatům.

4 Položky

Filter
Cena

Výrobce

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat