Menu

Kari omáčky a pasty

Kari je základní ingrediencí mnoha asijských a indických pokrmů. Kari se připravuje smícháním různých koření a bylinek, jako je kurkuma, koriandr, kmín, zázvor a další.

Kari pasty se obvykle vyrábějí smícháním koření a bylinek s dalšími přísadami, jako je cibule, česnek, rajčata, jogurt, kokosové mléko atd. Tyto přísady se pak vaří a míchají, dokud nevznikne hustá pasta.

V závislosti na receptu a regionu mohou být kari pasty jemné až velmi ostré a pikantní. Používají se jako základní koření do mnoha asijských pokrmů, jako jsou polévky, masové a zeleninové pokrmy. Kari pasty jsou bohaté na živiny a antioxidanty a mohou mít také protizánětlivé účinky, především díky obsahu kurkuminu, který je hlavní složkou kurkumy.

23 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat