Menu

Mirin

Mirin je sladké ryžové víno, ktoré sa používa v japonskej kuchyni ako korenie a prísada do omáčok a marinád. Mirin sa vyrába z lepkavej ryže, ryžových kvasníc, alkoholu a vody, ktoré sa fermentujú spolu s hubou zvanou koji. Mirin dodáva jedlám sladkú a bohatú chuť umami, ktorá zjemňuje silné arómy a zvyšuje hĺbku chuti. 

4 Položky

Filter
Cena

Výrobce

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat