Ocet z hnědé rýže 500 ml. Země původu Jižní Korea. Balení se může lišit v závislosti na výrobci Daesang nebo Ottogi.
Nepostradatelný v asijské kuchyni, má jemnou a jemně nakyslou chuť. Při přípravě sushi se bez něj neobejdete. Je vynikající do rýžových salátů, k masu a rybám. Výborně se hodí do marinád a dresinků. Ve srovnání s naším běžným kvasným lihovým octem je spíše sladký než kyselý.
Ocet z hnědé rýže je všestranná přísada běžně používaná v asijské kuchyni. Díky své jemné povaze je ocet ideální pro přípravu sushi, nakládání zeleniny, ryb, masa, dochucování polévek a studených pokrmů. Jemná a mírně nasládlá chuť rýžového octa dodá vašemu jídlu lahodné aroma a skvělou chuť.
52,64 Kč
43,87 Kč bez DPH