Menu

Ocot

Ryžový ocot je vyrobený z fermentovanej ryže a má jemnejšiu a sladšiu chuť ako bežný ocot. Dodáva pokrmom sviežu a kyslú príchuť. Ryžový ocot sa dá použiť na ochutenie ryže na sushi, na marinovanie mäsa alebo zeleniny, na prípravu omáčok alebo šalátov, alebo ako súčasť nálevov na nakladanie.

Jablčný ocot bol po tisícročia užívaný nielen ako liečivý elixír, ale i ako čistiaci a detoxikačný prostriedok k odstráneniu zárodkov, baktérií, zápachov a dokonca i škvŕn. Vynikajúco sa hodí ako prísada k listovej zelenine, uhorkám či paradajkám.

4 Položky

Filter
Cena

Výrobce

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat