Obalovací směsi, mouka, škrob
Jednou z nejznámějších asijských obalovacích směsí je panko strouhanka, která je tlustší a křupavější než klasická strouhanka. Panko strouhanka se vyrábí z bílého chleba bez kůrky, který se suší a rozdrobí na drobné kousky.
Tapioka je škrob, který se získává z kořenů rostliny manioku, která pochází z Jižní a Střední Ameriky a používá se k přípravě sladkých i slaných pokrmů. Tapioka je bezlepková a má neutrální chuť, proto se dá použít k zahušťování různých jídel.
Rýžový papír je tenká, průhledná placka vyrobená z rýžové mouky a vody. Používá se hlavně pro přípravu jídel jako jarní závitky nebo dim sum.
-
Papier ryžový so sezamom 400g
Papier ryžový so sezamom, balený v 400g. Ideálny na prípravu rôznych ázijských jedál, vrátane vyprážaných roliek a letných závitkov.
Vyprodáno
111,04 Kč
-
Papier ryžový 500 g
Ryžový papier 500g, krajina pôvodu: VietnamIdeálny na výrobu vietnamských roliek všetkých druhov. Zdravá alternatíva k ostatným obaľovacím zmesiam. Neutrálna chuť a ľahká manipulácia z neho robí produkt, ktorý nesmie chýbať vo vašej kuchyni.
Vyprodáno
126,13 Kč
-
Papier ryžový na závitky DP 400g
Ryžový papier je ideálny na výrobu rôznych Ázijských závitkov, ako sú jarné závitky, letné závitky a závitky nem. Je vyrobený z ryžovej a tapiokovej múky, vody a má tenkú a jemnú štruktúru. Jednoducho sa s ním pracuje a je neodmysliteľnou súčasťou Ázijskej kuchyne.
Vyprodáno
140,01 Kč