Čubrica je tradiční balkánské koření, lépe řečeno směs koření. Chubrica je směs suché saturejky, pálivé papriky, mořské soli, mouky z pražené kukuřice a semen pískavice. V kuchyni se používá především do luštěninových receptů, pečené zeleniny, mletého masa nebo hustých polévek, ale také do pomazánek.... Tvoří jednu z hlavních složek grilovaných pokrmů a je nedílnou součástí balkánské kuchyně.
SLOŽENÍ: pálivá paprika, saturejka, mletý černý pepř, sůl max. 25 %. TRVANLIVOST : 2 roky. SKLADOVÁNÍ: Skladujte v uzavřených sáčcích na chladném a suchém místě při teplotě max. 24 ºC, vlhkosti max. 75 %.
Doporučujeme nevystavovat vysokým teplotám a přímému slunečnímu záření.
MIKROBIOLOGICKÉ POŽADAVKY: v souladu s nařízením Komise EU 2073/2005 ORGAOLEPTICKÉ POŽADAVKY: VZHLED: sypká směs sušená BARVA: tmavě červená VŮNĚ A CHUŤ: typická ZEMĚ PŮVODU:
Prohlášení o geneticky modifikovaných organismech: výrobek není geneticky modifikován Prohlášení o ionizačním záření: prohlašujeme, že výše uvedená surovina není ošetřena ionizujícím zářením.
PESTICIDY: Nepřekračuje limit stanovený nařízením Komise EU č. 396/2005 v platném znění.
54,41 Kč
45,34 Kč bez DPH