Menu

Ryby, ústřice

Rybí omáčka se vyrábí kvašením celých nebo mletých ryb s přídavkem soli. Tento proces trvá několik měsíců, během nichž se enzymy v rybách rozkládají a vytvářejí nové sloučeniny a aromata. Výsledná omáčka má tmavou barvu a výraznou slanou chuť. Rybí omáčka se používá jako koření do mnoha asijských pokrmů, jako jsou smažená jídla, polévky a marinády.

Ústřicová omáčka se vyrábí podobným způsobem jako rybí omáčka, ale místo ryb se používají ústřice. Ústřicová omáčka má slanou chuť se sladkými tóny a používá se jako koření do mnoha asijských pokrmů, jako jsou smažená jídla nebo zeleninové pokrmy.

13 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat