Menu

Fermentované omáčky a pasty

Kvašené omáčky a pasty se v různých kulturách používají jako základní ingredience v mnoha receptech. Mají výraznou chuť a jsou obvykle bohaté na živiny a probiotika.

Miso pasta je tradiční japonská pasta z fermentovaných sójových bobů, rýže nebo ječmene. Tato pasta má intenzivní slanou chuť a je plná prospěšných probiotik a dalších živin.

20 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat