Menu

Koření na sushi

Sójová omáčka je tradiční asijský produkt, který se vyrábí z fermentovaných sójových bobů, vody, soli a někdy i pšenice nebo jiných přísad. Sójová omáčka se používá k dochucení různých pokrmů, jako je maso, ryby, zelenina, nudle nebo polévky.

Asijský ocet se získává kvašením různých přísad, jako je rýže, ječmen, kukuřice nebo ovoce. Asijský ocet se používá k ochucení salátů, marinád, omáček nebo nakládané zeleniny.

Mirin je sladké japonské rýžové víno, které se vyrábí z fermentované rýže a alkoholu. Má světle žlutou barvu, sladkou a jemnou chuť a nízký obsah alkoholu. Mirin se používá k ochucení mnoha japonských pokrmů, jako je teriyaki, sushi, tempura nebo polévka miso.

33 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat