Japonská majonéza Kenko. V praktickém měkkém obalu s víčkem. 67 % tuku. Země původu Japonsko.
Originální japonská majonéza KENKO je vlajkovým výrobkem společnosti a spotřebitelé v Japonsku si ji oblíbili již v roce 1925. Klíčem k její pozoruhodně bohaté chuti je vaječný žloutek namísto celého vejce. Hodí se do salátů, sendvičů, sushi a dalších pokrmů. Buďte kreativní a vychutnejte si společně s majonézou KENKO skvostné jídlo.
Majonéza Kenko se proslavila po celém světě. Tato japonská majonéza má jemnější strukturu než běžná majonéza. Také její chuť je o něco plnější a pikantnější. To je částečně způsobeno přídavkem sedliny saké a chutí hořčičných semínek. Majonéza Kenko je vynikající k sushi, ale lze ji použít i k mnoha dalším pokrmům, jako jsou japonské palačinky (Okonomiyaki) a Karaage (japonské smažené kuře) nebo pikantní majonéza sriracha.
Tato majonéza ve stylu umami má bohatou a krémovou konzistenci z vaječných žloutků a jedinečné směsi octů, osvěžující vůni a pikantní hloubku chuti.
169,34 Kč
141,12 Kč bez DPH