Japonská majonéza Kewpie. V praktickém měkkém obalu s víčkem. 72 % tuku. Země původu Japonsko.
Originální japonská majonéza KEWPIE je vlajkovým výrobkem společnosti a spotřebitelé v Japonsku si ji oblíbili již v roce 1925. Klíčem k její pozoruhodně bohaté chuti je vaječný žloutek namísto celého vejce. Hodí se do salátů, sendvičů, sushi a dalších pokrmů. Buďte kreativní a vychutnejte si společně s majonézou KEWPIE skvostné jídlo.
Majonéza Kewpie se proslavila po celém světě. Tato japonská majonéza má jemnější strukturu než běžná majonéza. Také její chuť je o něco plnější a pikantnější. Částečně je to způsobeno přidáním dashi (japonský vývar s velmi bohatou umami chutí). Majonéza Kewpie je vynikající k sushi, ale lze ji použít i k mnoha dalším pokrmům, jako jsou japonské palačinky (Okonomiyaki) a Karaage (japonské smažené kuře).
Tato majonéza ve stylu umami má díky své bohaté a krémové konzistenci z vaječných žloutků a jedinečné směsi octů osvěžující vůni a pikantní hloubku chuti.