Profesionální pánev pro restaurace i domácnosti. Použijte ji všude tam, kde je vyžadován profesionální styl vaření, je to ta nejlepší pánev pro vaše tamagoyaki.
Pánev je vyrobena z mědi, přenáší rovnoměrné teplo na vejce, což usnadňuje vaření. Pánev je vyrobena v Japonsku, což by vám mělo napovědět, že se jedná o vysoce kvalitní výrobek.
Použití
Pánev je určena k přípravě vaječné omelety (tamago yaki), kterou lze následně srolovat do maki sushi nebo použít na nigiri sushi. Vaječnou omeletu připravíte tak, že do misky rozklepnete 3 vejce a přidáte trochu cukru a špetku soli. Můžete také přidat 20 ml vývaru daši, 1 lžičku rýžového vína mirin, 1/2 lžičky saké a několik kapek sójové omáčky. Vaječnou směs lehce promíchejte, aby se ingredience spojily. Dávejte pozor, abyste vaječnou směs nešlehali do pěny. Poté vaječnou směs vložte na 2 hodiny do chladničky. Rozpalte pánev, kterou jste předtím lehce potřeli rostlinným olejem na smažení, a nalijte do ní 1/4 vaječné směsi. Jakmile směs ztuhne, přeložte ji na třetiny a mírně ji nadzvedněte, pánev opět lehce potřete olejem a nalijte další 1/4 vaječné směsi a postup opakujte. Při třetím a čtvrtém opakování přeložte omeletu na polovinu. Hotovou omeletu vytvarujte do úhledného tvaru, vyklopte na talíř a nechte vychladnout.
Upozornění Pánev se nedoporučuje mýt v myčce nádobí. Po použití pánev pouze opláchněte vodou a otřete do sucha.
Co je součástí balení Při objednání tohoto výrobku obdržíte měděnou profi pánev o rozměrech 18 cm x 18 cm x v3,5 cm a dřevěný kryt.
Parametry Materiál: měděný povrch, dřevěná rukojeť a dřevěná poklice Rozměry: 18 cm x 18 cm Použití: Pánev s měděným povrchem a dřevěnou poklicí:
Země původu: Japonsko Jak pečovat o pánev: Japonsko: Pánev umyjte, osušte a potřete tenkou vrstvou rostlinného oleje.
1758,30 Kč
1465,25 Kč bez DPH