Bambusový napařovací hrnec o průměru 25 cm je vhodný pro přípravu gyozy, raviol, ale i našich klasických knedlíků nebo zeleniny.
Bambusový pařák je poměrně levným doplňkem vaší kuchyňské skříňky a je skutečně nezbytným kouskem pro jedince, kteří chtějí snadnou a pohodlnou možnost přípravy domácích pokrmů způsobem, který zachová jejich chuť, strukturu, minerály a živiny.
Pravdou je, že jakmile jednou vyzkoušíte pravý bambusový pařák, budete se divit, jak jste bez něj mohli kdy vařit.
Bambusový pařák používejte při vaření masa, zeleniny nebo plněných sáčků v páře. Vaření v páře se v poslední době stalo velmi oblíbeným způsobem přípravy pokrmů. Díky vaření v páře si potraviny zachovávají barvu, chuť, živiny, minerály a vitamíny. Před prvním použitím napařovače jednotlivé části dobře omyjte horkou vodou. Připravte si pánev wok nebo jiný vhodný hrnec a na dně přiveďte k varu asi 2-3 cm vody. Do jednotlivých pater bambusového pařáku naskládejte potraviny, které chcete připravovat, okořeňte je kořením nebo bylinkami a poté je naskládejte na sebe. Poslední část pařáku přikryjte pokličkou a poté celý pařák vložte do hrnce s vroucí vodou a nechte potraviny podle potřeby napařovat.
Upozornění Bambusový napařovač se nedoporučuje mýt v myčce nádobí. Po použití jej opláchněte vodou nebo otřete vlhkým hadříkem a nechte důkladně vyschnout.
Co je součástí balení Při objednání tohoto výrobku obdržíte bambusový napařovač (2 kusy plus víko) o průměru 25 cm.
Parametry: Materiál:
Rozměr: průměr 25 cm Použití: Bambus:
Země původu: Čína.