Bambusový hrnec na vaření v páře o průměru 15 cm je vhodný pro přípravu gyozy, raviol, ale i našich klasických knedlíků nebo zeleniny.
Bambusový napařovací hrnec je poměrně levným doplňkem vaší kuchyňské linky a je skutečně nezbytným kouskem pro jedince, kteří chtějí snadnou a pohodlnou možnost přípravy domácích pokrmů způsobem, který zachová jejich chuť, strukturu, minerály a živiny.
Pravdou je, že jakmile jednou vyzkoušíte pravý bambusový pařák, budete se divit, jak jste bez něj mohli kdy vařit.
Koncept vaření v bambusovém pařáku je trochu podobný tomu, když si připravujeme knedlíky v páře. Naplňte širokou pánev nebo pánev wok asi třemi centimetry vody a na středním ohni, bez napařovače nahoře, nechte vodu přejít do varu. Parní hrnec s pokličkou umístěte do pánve wok nebo do hrnce. Vroucí voda bude jídlo v bambusovém parním hrnci vařit v páře (lehce vařit). Doba vaření v páře závisí na konkrétním jídle.