Marináda na thajské grilované kuře Kai Yang od Asian Home Gourmet 50 g. Země původu Thajsko.
Tato marináda má příchuť Kai Yang, jednoho z nejoblíbenějších pikantních receptů na kuřecí maso v severním Thajsku. Skvěle chutná také s hovězím, jehněčím a krůtím masem.
Thajské grilované kuře Kai Yang (4 porce): Ingredience: 1 balení thajské marinády na grilované kuře 900 g kuřecích kousků nebo celých kuřecích stehen 2 lžíce rostlinného oleje Salát a/nebo rajčata jako příloha (nepovinné).
Návod k přípravě: 1. Kuře marinujte v marinádě a oleji.
Přikryjeme a necháme alespoň 1 hodinu odležet. 2. Marinádu nakrájíme na kousky. Na grilu na dřevěném uhlí/elektrickém grilu: Poté kuře alespoň dvakrát potřete zbývající marinádou.
Občas otočte Pečení: Předehřejte troubu na 190 °C a pečte 30-45 minut nebo do propečení.
Během pečení alespoň dvakrát potřete zbylou marinádou Pro smažení: Smažte na středním plameni dozlatova.
Tip na přípravu: Místo kuřete lze použít krůtí, hovězí, jehněčí nebo kachní maso. Pro intenzivnější chuť nechte marinovat alespoň 1 hodinu nebo nechte v chladničce přes noc.
Tip pro alergiky: Obsahuje sóju, pšenici, kukuřici a hořčici.
Chraňte před přímým slunečním světlem a skladujte na chladném a suchém místě. Spotřebujte ihned po otevření.
44,37 Kč
36,97 Kč bez DPH