Marináda na indonéské maso Satay od Asian Home Gourmet 50 g. Země původu Thajsko.
Toto slavné indonéské maso grilované na dřevěném uhlí na špejlích najdete v pokrmech restaurací po celém světě. Tato bohatá, pikantně sladká marináda je nezbytnou ingrediencí pro křehké a šťavnaté maso Satay!
Návod k přípravě:
1. Maso marinujte v marinádě s olejem.
Přikryjte a nechte alespoň 2 hodiny odležet. 2. Vložte do marinády a nechte marinovat.
Maso navlékněte na dřevěné špejle 3. Grilujte na dřevěném uhlí/elektrickém grilu: Grilujte 8 až 10 minut. Potřete alespoň dvakrát zbylou marinádou. Občas otočte. Podávejte s domácí asijskou gurmánskou indonéskou arašídovou omáčkou.
Tip na přípravu: Dřevěné špejle před použitím namočte na 30 minut do vody, aby se nespálily. Pro intenzivnější chuť nechte špízy marinovat alespoň 2 hodiny nebo je nechte v chladničce přes noc.
Skladujte na chladném a suchém místě.
44,37 Kč
36,97 Kč bez DPH