JinMi černá fazolová pasta 300 g. Země původu Jižní Korea.
JinMi černá fazolová pasta. Obsahuje pšenici a sóju. Skladujte na chladném místě, po otevření vložte do chladničky.
Doporučený recept:
JINMI černá fazolová pasta (300 g), brambory (300 g), cibule (300 g), mrkev (150 g), dýně (100 g), cibule, maso (vepřové nebo hovězí, 250 g), olej na vaření (5 lžiček), 4 šálky vody (800 ml), škrob (škrobový prášek, 3 lžičky).
Maso a zeleninu nakrájíme na kousky, přidáme 2 lžičky oleje na vaření a osmahneme. Přilijte 3 lžičky oleje na vaření a osmažte pastu z černých fazolí.
Vařte ji, dokud není zelenina zcela uvařená. Jakmile je zelenina uvařená, rozpusťte 3 lžičky škrobu nebo škrobového prášku v ½ šálku vody a směs vařte asi 2 minuty.
Poté ji nalijte na rýži nebo nudle. Pokud se množství vody sníží a po přidání nakrájené zeleniny se nepřidá škrob, je "Ganjjajang" uvařený. Pokud se přidají mořské plody (např. chobotnice, mořský šnek, krevety atd.), získáte "Samseon Jjajang".
61,63 Kč
51,36 Kč bez DPH