Tmavý třtinový cukr 1 kg. Je vhodnou náhradou bílého cukru při pečení, vaření nebo přípravě nápojů. Země původu: Jižní Korea.
Výroba třtinového cukru spočívá v odstraňování mechanických nečistot usazováním a filtrováním, čímž se šťáva zahušťuje šetrným odpařováním. Ze vzniklého hustého sirupu se trojnásobnou krystalizací získává cukr. První krystalizací se oddělí světlý cukr, druhou tmavší cukr a třetí nejtmavší cukr, který je nejbohatší na melasu.
Třtinový cukr je bohatý na minerální látky a obsahuje sacharózu i fruktózu a glukózu, díky čemuž je v porovnání s bílým rafinovaným cukrem pro tělo lépe stravitelný. Třtinový cukr je čistě přírodní produkt získaný z čerstvě sklizené cukrové třtiny. Přírodní třtinový cukr má zlatožlutou barvu, vynikající kvalitu, nezaměnitelné aroma a chuť cukrové třtiny, která jemně připomíná karamel nebo med. Vyrábí se bez použití chemických látek. Je sladší než běžný cukr.