Menu

Zapečené avokádo s morskými plodmi

Avo-Kama Seafood

Avo-Kama Seafood (Zapečené avokádo s morskými plodmi)
Toto je rýchlovka na japonský spôsob. Majonézu rozmixujeme s cibuľovou vňaťou, pridáme pár kvapiek srirachy, citrónovej šťavy a sezamového oleja. Ja som pridal aj vňať z medvedieho cesnaku. Do tejto pikantnej majonézy treba dať mäso z kraba, postačia aj natenučko natrhané surimi tyčinky. Touto zmesou naplníme polovičku avokáda a dáme ho zapiecť do rúry na 12 min pri teplote 180 stupňov. V miske s trochou ľadovej vody zmiešame 3-4 lyžice hladkej múky a lyžičku ryžového octu. V tomto riedkom cestíčku obalíme kúsky predvarenej chobotničky, krevety... a vypražíme ich dochrumkava. Dáme to na zapečené avokádo. Môžeme si vypražiť aj rôzne kúsky zeleniny (huby, hrachové lusky, brokolicu...). Zeleninu treba nechať riadne odkvapkať z prebytočného oleja. Takto pripravená zelenina sa volá tempura a podáva sa s citrónom a ochutenou sójovou omáčkou. Možete použiť aj Tempura obalovaciu zmes.  HappyWok

Pridajte si do košíka:

Sriracha Sesame oil Kewpie mayonnaise Rice vinegar Tempura cestíčko  

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat