Menu

Šalát z hlivy ustricovej

Hliva ustricová - jedinečná príloha k mäsu

Hlivu natrháme na väčšie kúsky. Sezamový olej rozhorúčime na vysokú teplotu a vsypeme doň hlivu, na tenučké prúžky nakrájanú veľkú červenú čili papričku, posekaný cesnak, mladú cibuľku, sezamové semienka, posolíme a pridáme trochu rybacej omáčky, citrónovej šťavy, troška hnedého cukru a nahrubo zomleté čierne korenie. Prudko opečieme cca 2-3 min. Huby by nemali pustiť šťavu! Môžete ozdobiť čerstvým koriandrom. Podávame ako samostatné predjedlo, alebo ako prílohu ku grilovanému mäsu. happywok

Pridajte si do košíka::

 

Svetlá sójová omáčka Sezamové semienka Olej zo sezamu Omáčka rybacia Hnedý cukor

 

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat