Menu

Udon rezance s kačacím mäsom

Recepty

Ingrediencie:

 

 

Udon rezance

Udon rezance s kačacím mäsom sú dokonalá symfónia chutí. Tento skvelý recept si v spolupráci s Happy Wokom pripravil vychodnarskychef. 

Postup prípravy:

  1. Sušené šitake si vopred namočíme do vody aby zmäkli. Medzitým si stiahneme kačacie prsia z kože a kožu nakrájame na tenké rezančeky. Tie potom vložíme do studeného woku, postupne ho rozpálime a kožu necháme vypiecť do chrumkava. Potom ju vyberieme na kuchynskú utierku, osušíme a osolíme.
  2. Kačacie prsia nakrájame na plátky a pripravíme si zeleninu. Brokolicu, papriku cesnak a zmäknuté huby šitake nakrájame na kúsky a vodu z húb si necháme do zálievky.
  3. Na zálievku si zmiešane sójovú a ústricovú omáčku, pridáme ryžový ocot a sezamový olej, polievkovú lyžicu cukru a trošku vody z húb.
  4. V masti, ktorá sa vypiekla z kačacej kože sprudka opečieme plátky kačacích pŕs, pridáme zeleninu a huby, všetko osolíme a chvíľu spolu restujeme.
  5. Zmes vo woku potlačíme na kraj a na kúsok oleja pridáme vajce, ktoré opečieme a zamiešame do orestovanej zmesi. Pridáme udon rezance, zalejeme ich zálievkou a podusíme kým nezmäknú.
  6. V troške vody si vymiešame kukuričný škrob a omáčku ním zahustíme.
  7. Servírujeme posypané fritovanou cibuľkou.

Prajeme dobrú chuť! 

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat