Menu

Mangový cheesecake

Recepty

 Mangový cheesecake

Rýchly a chutný recept na mangový cheesecake. Recept si v spolupráci s Happy Wokom pripravila Janka.

Postup:

  1. Sušienky pomelieme a zmiešame s roztopeným maslom.
  2. Natlačíme na dno formy a dáme do chladničky. Mangové pyré ohrejeme a pridáme k nim napučanú želatínu. Premiešame a necháme vychladnúť.
  3. Čokoládu roztopíme a zvlášť si vyšľaháme nátierku so šľahačkou do polotuha. Časť krému primiešame do čokolády a tak to potom celé spojíme. Nakoniec primiešame mangové pyré a zľahka to všetko premiešame a nalejeme na základ. Uložíme do chladničky aspoň na 3 hodiny, ale najlepšie cez noc.
  4. Stuhnutý cheesecake nakoniec polejete mangovým pyré, ktoré netreba zahusťovať pretože má dobrú konzistenciu.

Prajeme dobrú chuť!

 

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat