Menu

Mangovo-makový koláč

Recepty

Ingrediencie na korpus:

  • 150 g maslové sušienky
  • 60 g maslo

Plnka:

Poleva:

Makovo-mangový koláč 

Ak ste milovníkom sladkého odporúčame vyskúšať perfektný mangovo-makový koláč. Recept pripravila kristy.food.

Postup:

  1. Rúru si predhrejeme na 170 stupňov. Sušienky si rozdrvíme a prilejeme k ním rozpustené maslo.
  2. Sušienkový základ natlačíme na dno formy, ktorú sme si vystlali papierom na pečenie. Dáme zapiecť do vyhriatej rúry na cca 10 minút. Medzitým ako sa nám korpus pečie, vo väčskej mise vyšľaháme ( aj s vodou) kokosové mlieko s cukrom, stužovačom a makom. Pomaly primiešame mascarpone, olej a vanilku.
  3. Plnku navrstvíme na jemne vychladnutý sušienkový korpus a dáme do chladničky.
  4. Mangové pyré spolu s vodou a stužovačom dáme do hrnca. Zmes zohrievame za stáleho miešania. Od bodu varu varíme jednu minútu.
  5. Mangovú zmes necháme mierne vychladnúť a nanesieme na makovú plnku. Koláč necháme vychladnứť na izbovú teplotu a potom ho dáme do chladničky aspoň na 3 hodinky.

Prajeme dobrú chuť!

 

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Nákupní košík