Menu

Sója, Miso

Sójová omáčka je tradiční asijská omáčka, která se vyrábí z fermentovaných sójových bobů a obilovin, jako je pšenice, ječmen nebo rýže. Tato omáčka má tmavou barvu a výraznou slanou chuť, která může obohatit mnoho pokrmů.

Sójová omáčka se běžně používá v mnoha asijských kuchyních jako základní surovina pro přípravu polévek, omáček, marinád a mnoha dalších pokrmů. Používá se také jako přísada do všech druhů pokrmů, kde zvyšuje obsah soli a dodává charakteristický sójový chuťový profil.

43 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti