Menu

Sója, Miso

Sójová omáčka je tradiční asijská omáčka, která se vyrábí z fermentovaných sójových bobů a obilovin, jako je pšenice, ječmen nebo rýže. Tato omáčka má tmavou barvu a výraznou slanou chuť, která může obohatit mnoho pokrmů.

Sójová omáčka se běžně používá v mnoha asijských kuchyních jako základní surovina pro přípravu polévek, omáček, marinád a mnoha dalších pokrmů. Používá se také jako přísada do všech druhů pokrmů, kde zvyšuje obsah soli a dodává charakteristický sójový chuťový profil.

42 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat