Kari omáčky a pasty
Kari je základní ingrediencí mnoha asijských a indických pokrmů. Kari se připravuje smícháním různých koření a bylinek, jako je kurkuma, koriandr, kmín, zázvor a další.
Kari pasty se obvykle vyrábějí smícháním koření a bylinek s dalšími přísadami, jako je cibule, česnek, rajčata, jogurt, kokosové mléko atd. Tyto přísady se pak vaří a míchají, dokud nevznikne hustá pasta.
V závislosti na receptu a regionu mohou být kari pasty jemné až velmi ostré a pikantní. Používají se jako základní koření do mnoha asijských pokrmů, jako jsou polévky, masové a zeleninové pokrmy. Kari pasty jsou bohaté na živiny a antioxidanty a mohou mít také protizánětlivé účinky, především díky obsahu kurkuminu, který je hlavní složkou kurkumy.
-
Jemná pasta na thajské žluté kari AHG 50g
Pasta na přípravu thajského žlutého kari Nam Prik Kaeng od Asian Home Gourmet 50 g. Země původu Thajsko.
Vyprodáno
43,62 Kč
-
Žlutá kari pasta LOBO 400g
Kari pasta žlutá Lobo 400 g. Země původu Thajsko.
Vyprodáno
104,56 Kč
-
Zlatá kari omáčka 220g S&B
Omáčka Golden Curry japonské značky S&B určená k přípravě kari. Mírná
Vyprodáno
159,23 Kč