Zelená čubrica je charakteristická směs koření pro balkánskou kuchyni. Velmi často se kombinuje s rozmarýnem, petrželí nebo celerem. Konzumace tohoto koření má také zdravotní účinky, pro vylučování žaludečních šťáv, snižuje nadýmání a má příznivý vliv na snižování krevního tlaku.
Zelená čubrica je ve srovnání s červenou čubricou jemnější. Ideálně se hodí k pokrmům z vepřového, hovězího masa a zvěřiny. Výborně se hodí k dochucení rýže, hustých polévek, marinád a paštik. Skvěle chutná s vejci v jakékoli podobě...
SLOŽENÍ: sladká paprika, saturejka, mletý černý pepř, sůl max. 25 %. TRVANLIVOST : 2 roky. SKLADOVÁNÍ: Skladujte v uzavřených sáčcích na chladném a suchém místě při teplotě max. 24 ºC, vlhkosti max. 75 %.
Doporučujeme nevystavovat vysokým teplotám a přímému slunečnímu záření.
MIKROBIOLOGICKÉ POŽADAVKY: v souladu s nařízením Komise EU 2073/2005 ORGAOLEPTICKÉ POŽADAVKY: VZHLED: sypká směs sušená BARVA: tmavě zelená VŮNĚ A CHUŤ: typická ZEMĚ PŮVODU:
Prohlášení o GMO: výrobek není geneticky modifikován Prohlášení o ošetření ionizujícím zářením: prohlašujeme, že výše uvedená surovina není ošetřena ionizujícím zářením.
PESTICIDY: Nepřekračuje limit stanovený nařízením Komise EU č. 396/2005 v platném znění.
54,15 Kč
45,13 Kč bez DPH