Korejské rýžové víno s banánovou příchutí 4% alk. 750 ml. Země původu Jižní Korea.
Víno vyrobené metodou kvašení rýže. Výrobce používá pouze rýži z místní produkce. Kooksoondang Rice Banana Makgeolli vychází z tradiční metody fermentace rýže, přidává banánové pyré a banánovou příchuť, abyste si mohli vychutnat jedinečnou vůni a chuť makgeolli.
Makgeolli je nefiltrované a výživné, obsahuje vysoké množství bakterií mléčného kvašení a laktobacilů v množství, které se vyskytuje v jogurtu. Obsahuje také vlákninu. Ta podporuje trávení, zlepšuje imunitu a zpomaluje stárnutí. V porovnání se svým suchým a poměrně vážným příbuzným, sójou, je makgeolli sladší, hustší a slabší s mléčnou konzistencí.
108,30 Kč
90,25 Kč bez DPH