Toto zboží je zmrazené, zasíláme je pouze na vlastní odpovědnost zákazníka! Ihned po doručení doporučujeme zkonzumovat, NESKLADOVAT!!!
Solené fermentované krevety Saeujeot 새우젓 V korejské kuchyni se používají různé solené a fermentované mořské plody (jeotgal) a běžnou a univerzální přísadou jsou solené fermentované krevety. Mají hlubokou chuť, a proto se používají k dochucení mnoha korejských pokrmů místo soli. Mnoho Korejců používá tyto solené fermentované krevety při přípravě kimči.
Fermentované nasolené a zmrazené krevety se smíchají při výrobě kimči. Pokud při výrobě Kimči používáte také rybí omáčku, doporučujeme krevety před použitím propláchnout vodou přes sítko, abyste z výrobku odstranili sůl. Zkrátka, abyste se vyhnuli přesolení konečného výrobku.
177,38 Kč
147,82 Kč bez DPH