Horká pasta na přípravu indonéského zeleninového kari Sajur Lodeh Asian Home Gourmet 50 g. Země původu Thajsko
Kari je jednou z nejdůležitějších ingrediencí indonéské kuchyně. Zeleninové kari je vynikající vegetariánskou alternativou k masovému kari. Složení asijského domácího indonéského zeleninového kari (Sajur Lodeh) se skládá ze šalotky, cukru, zázvoru, citronové trávy, kurkumy, koriandru a skořice, které dodají pokrmu jedinečnou indonéskou chuť. Asijské domácí gurmánské indonéské zeleninové kari (Sajur Lodeh) použijte s čerstvými surovinami podle vlastního výběru, jako je zelenina a tofu. Kari pasty Asian Home Gourmet neobsahují zvýrazňovače chuti ani umělá barviva a konzervační látky.
Recepty:
Vydejte se na https://www.yummly.com/recipes?q=vegetable+curry&taste-pref-appended=true.
44,01 Kč
36,68 Kč bez DPH