Kořeněná pasta na přípravu thajského zeleného kari (Kaang Kiew Wan) od Asian Home Gourmet 50 g. Země původu Thajsko.
Zelené kari je jedním z nejoblíbenějších thajských kari pokrmů. Díky dokonalé směsi bylinek a koření obohacené o kokosový krém je tento pokrm v thajské kuchyni velmi oblíbený. Na rozdíl od červeného kari má zelené kari jemnější chuť.
Toto slavné thajské jídlo, které je provoněné aromatickou citronovou trávou a lístky bazalky, se vaří v kokosovém krému a může se podávat s kuřecím nebo hovězím masem. Tento snadno připravitelný pokrm ztělesňuje jasné, ale jemné chutě Thajska. Řada kořeněných past a omáček Asian Home Gourmet přinese požitky asijské kuchyně přímo k vám domů. Vyrobeno z nejčerstvějších surovin.
44,17 Kč
36,81 Kč bez DPH