Jemně kořeněná pasta na přípravu indonéských nudlí Mee Goreng Asian Home Gourmet 50 g. Země původu Thajsko.
Mee goreng je smažený nudlový pokrm z Indonésie, který se připravuje z pšeničných nudlí. Tradičně se nudle ochucují chilli pastou nebo pastou z červených chilli bylinek. Přísady jako sušené krevety, kajenský pepř, sójová omáčka a šalotka vytvářejí jedinečnou indickou chuť. Pastu Asian Home Gourmet Indonesian Mee Goreng použijte s čerstvými surovinami podle vlastního výběru, jako je maso, zelenina nebo mořské plody. Obměny: Vychutnejte si maso Mee Genge Mee, které je vhodné pro přípravu masových pokrmů. Kořenící pasty Asian Home Gourmet neobsahují zvýrazňovače chuti ani umělá barviva a konzervační látky.
Indonéský Mee Goreng (3 porce): Ingredience: 1 balení indonéské pasty Mee Goreng 3 lžíce rostlinného oleje 1 velká cibule nakrájená na plátky 250 g mořských plodů 150 g sušených vaječných nudlí nebo nudlí Hokkien 2 rajčata rozčtvrcená 1-2 vejce (rozšlehaná) hlávkový salát na ozdobu.
Návod k přípravě: 1. V nepřilnavé pánvi wok nebo pánvi na středním ohni rozehřejte olej.
Přidejte cibuli a mořské plody a smažte 2 minuty. 2. Přidejte cibuli a mořské plody. Přidejte nudle a pastu Mee Goreng. Smažte 2 minuty.
Směs přitlačte na jednu stranu pánve wok. 3. Přidejte vejce a asi 1 minutu z něj dělejte omeletu a vmíchejte ji do nudlí. Přidejte rajčata a smažte další minutu.
Tip na přípravu: Místo mořských plodů lze použít mleté kuřecí, jehněčí nebo hovězí maso. Místo vaječných nudlí nebo nudlí Hokkien lze použít sušené rýžové nudle.
43,71 Kč
36,42 Kč bez DPH