Čerstvé tofu Jongga vhodné do polévek 300 g. Země původu Jižní Korea.
Tofu je nepostradatelnou potravinou asijské kuchyně. Vyrábí se srážením sójového mléka a existuje v mnoha variantách. Toto korejské tofu značky Jongga je speciálně připraveno pro korejské polévky, jako je kimči-džigae nebo tofu polévka miso.
Hodí se také do omáček, dipů, koktejlů nebo koktejlů. Má měkčí strukturu než tvrdé tofu, ale s trochou trpělivosti lze toto tofu také pěkně osmažit na pánvi. Lze ho jíst i syrové, např. v salátech.
Zajímavé recepty na měkké tofu najdete zde:
https://www.yummly.com/recipes/cooking-with-soft-tofu.
https://www.yummly.com/recipes/vegan-soft-tofu
https://www.koreanbapsang.com/kimchi-soondubu-jjigae-soft-tofu-stew-kimchi/