Korejské pohankové nudle Wang 624 g. Země původu Jižní Korea.
Tyto pohankové nudle s neobvyklou chutí dodají vaší kuchyni nový rozměr, ať už se chystáte připravit asijskou specialitu nebo klasické těstoviny s omáčkou. Pohanka patří mezi supervýživné potraviny bohaté na rutin a vápník, takže vašemu jídlu dodá nejen novou chuť, ale také řadu živin.
Nudle mají světle hnědou barvu a oříškovou chuť. Můžete je podávat v polévkách, s omáčkami, ale oblíbené jsou i studené. Používají se především v Japonsku a Koreji. Připravuje se z nich oblíbená studená hovězí polévka s pohankovými nudlemi - Mul nengmjon a studené rozmixované pohankové nudle - Bibim nengmjon.
Příprava:
1. 1.
2. Přidejte nudle a za stálého míchání je přiveďte k varu.
3. Když se voda začne vařit, stáhněte z ohně a vařte dalších 6-10 minut.
4. Nudle scedíme a propláchneme studenou tekoucí vodou.
5. Sceďte je a přidejte do své oblíbené polévky.