Sladkokyselá omáčka Lee Kum Kee 240 g. Země původu Čína.
Sladkokyselá omáčka původně pochází z provincie Hunan v jihovýchodní Číně. Tradičně se tato omáčka podává jako dip k masovým pokrmům. Sladkokyselá omáčka Lee Kum Kee se používá ke klasickým sladkokyselým pokrmům. Tato omáčka obsahuje jednu z nejznámějších čínských chuťových přísad a je velmi oblíbená po celém světě.
Tato sladkokyselá omáčka má lahodnou jemnou chuť, která je ideální ke grilovanému nebo smaženému kuřeti, vepřovému masu, rybám nebo rýži. Skvěle se hodí také jako marináda, do nudlových a rýžových pokrmů, na smažení nebo k ochucení rajčatové polévky. Můžete ji použít také jako zálivku do jarních salátů nebo k ochucení předkrmů, jako jsou závitky a rolády. Je také ideální pro přípravu pokrmů ve woku. Použití této skvělé omáčky je téměř nekonečné.
79,93 Kč
66,60 Kč bez DPH