Kukuřičný sirup 700 ml. Země původu Jižní Korea.
Kukuřičný sirup se používá v korejské kuchyni k pečení, dušení, dochucování a grilování. Dodává mu sladký nádech a hladkou strukturu podobnou glazuře. Je průsvitný, takže nemění barvu původního pokrmu. Používá se k ochucení masa, například bulgogi nebo žebírek, stejně jako kimči nebo pasty z červené papriky. Je také ideální pro přípravu občerstvení, jako je Mattang, Tteokbokki a pečení, a také tradičních sladkostí, jako je Gangjeong a korejské sladkosti.
Jedná se o čistě přírodní produkt, který je díky své neutrální chuti vhodný jako sladidlo téměř do všech pokrmů. Lze jej také použít ke slazení horkého čaje nebo kávy či chlazených letních nápojů. Výhodou kukuřičného sirupu je jeho univerzální použití. Slouží jako zdravější alternativa medu nebo cukru. Je vhodný do všech jídel a pokrmů, kde chcete přidat sladkost. Nepřekyseluje žaludek.
91,03 Kč
75,86 Kč bez DPH