Obalové směsi, mouka, škrob
Jednou z nejznámějších asijských směsí strouhanky je strouhanka panko, která je hustší a křupavější než běžná strouhanka. Strouhanka panko se vyrábí z bílého chleba bez kůrky, který se vysuší a rozdrtí na malé kousky.
Tapioka je škrob získávaný z kořenů rostliny maniok, která pochází z Jižní a Střední Ameriky a používá se k výrobě sladkých i slaných pokrmů. Tapioka neobsahuje lepek a má neutrální chuť, takže ji lze použít k zahuštění různých pokrmů.
Rýžový papír je tenký průhledný koláč z rýžové mouky a vody. Používá se hlavně k přípravě pokrmů, jako jsou jarní závitky nebo dim sum.
-
Směs na korejské palačinky 1 kg
Směs pro přípravu korejského likéru Haemul Paejon. 1 kg. Země původu Jižní Korea.
Vyprodáno
81,03 Kč
-
Kukuřičný škrob 400g
Kukuřičný škrob, vhodný k zahušťování. země původu Vietnam, 400g
Vyprodáno
67,07 Kč
-
Vločky z mouky Tenkasu tempura 50g
Vločky z mouky Tenkasu tempura 50g
Vyprodáno
73,44 Kč