Menu

Obalové směsi, mouka, škrob

Jednou z nejznámějších asijských směsí strouhanky je strouhanka panko, která je hustší a křupavější než běžná strouhanka. Strouhanka panko se vyrábí z bílého chleba bez kůrky, který se vysuší a rozdrtí na malé kousky.

Tapioka je škrob získávaný z kořenů rostliny maniok, která pochází z Jižní a Střední Ameriky a používá se k výrobě sladkých i slaných pokrmů. Tapioka neobsahuje lepek a má neutrální chuť, takže ji lze použít k zahuštění různých pokrmů.

Rýžový papír je tenký průhledný koláč z rýžové mouky a vody. Používá se hlavně k přípravě pokrmů, jako jsou jarní závitky nebo dim sum.

23 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat