Obalovací směsi, mouka, škrob
Jednou z nejznámějších asijských směsí strouhanky je strouhanka panko, která je hustší a křupavější než běžná strouhanka. Strouhanka panko se vyrábí z bílého chleba bez kůrky, který se vysuší a rozdrtí na malé kousky.
Tapioka je škrob získávaný z kořenů rostliny maniok, která pochází z Jižní a Střední Ameriky a používá se k výrobě sladkých i slaných pokrmů. Tapioka neobsahuje lepek a má neutrální chuť, takže ji lze použít k zahuštění různých pokrmů.
Rýžový papír je tenký průhledný koláč z rýžové mouky a vody. Používá se hlavně k přípravě pokrmů, jako jsou jarní závitky nebo dim sum.
-
Rýžový papír na rohlíky 400 g
Rýžový papír kulatý, průměr 22 cm, 400 g. Země původu Vietnam. Vhodný pro smažené i čerstvé závitky. Rýžový papír.
Vyprodáno
138,45 Kč
-
Kukuřičný škrob 400g
Kukuřičný škrob, vhodný k zahušťování. země původu Vietnam, 400g
Vyprodáno
72,21 Kč
-
Vločky z mouky Tenkasu tempura 50g
Vločky z mouky Tenkasu tempura 50g
Vyprodáno
72,21 Kč
-
Rýžový papír na rohlíky DP 400g
Rýžový papír je ideální pro výrobu různých asijských závitků, jako jsou jarní závitky, letní závitky a závitky nem. Vyrábí se z rýžové a tapiokové mouky a vody a má tenkou a jemnou strukturu. Snadno se s ním pracuje a je nezbytnou součástí asijské kuchyně.
Vyprodáno
73,70 Kč
-
Rýžový papír 400 g
Rýžový papír je ideální pro přípravu různých asijských pokrmů, včetně smažených závitků a letních závitků.
Vyprodáno
132,78 Kč