Menu

Asijské stolování

Asijské servírovací a jídelní soupravy jsou souborem nádobí a doplňků používaných k servírování a konzumaci asijských pokrmů. Typická servírovací sada obsahuje talíř, misku, hůlky a lžíci. Talíř se používá k servírování hlavních jídel, jako je sushi, sashimi nebo tempura. Miska se používá na polévku nebo rýži. Hůlky jsou nezbytným nástrojem pro konzumaci asijských jídel. Lžíce se používá na polévku nebo omáčku.

98 položek

Filter
Cena

Výrobce

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí

Soubory cookie používáme ke zlepšení vaší návštěvy těchto webových stránek, k analýze jejich výkonu a ke shromažďování údajů o jejich používání. K tomuto účelu můžeme používat nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje mohou být předávány partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na tlačítko „Přijmout všechny soubory cookie" s tímto zpracováním souhlasíte. Podrobné informace naleznete níže nebo můžete upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat