Menu

Šalát z hlivy ustricovej

Hliva ustricová - jedinečná príloha k mäsu

Hlivu natrháme na väčšie kúsky. Sezamový olej rozhorúčime na vysokú teplotu a vsypeme doň hlivu, na tenučké prúžky nakrájanú veľkú červenú čili papričku, posekaný cesnak, mladú cibuľku, sezamové semienka, posolíme a pridáme trochu rybacej omáčky, citrónovej šťavy, troška hnedého cukru a nahrubo zomleté čierne korenie. Prudko opečieme cca 2-3 min. Huby by nemali pustiť šťavu! Môžete ozdobiť čerstvým koriandrom. Podávame ako samostatné predjedlo, alebo ako prílohu ku grilovanému mäsu. happywok

Pridajte si do košíka::

 

Svetlá sójová omáčka Sezamové semienka Olej zo sezamu Omáčka rybacia Hnedý cukor

 

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat