Menu

Obalovací směsi, mouka, škrob

Jednou z nejznámějších asijských obalovacích směsí je panko strouhanka, která je tlustší a křupavější než klasická strouhanka. Panko strouhanka se vyrábí z bílého chleba bez kůrky, který se suší a rozdrobí na drobné kousky.

Tapioka je škrob, který se získává z kořenů rostliny manioku, která pochází z Jižní a Střední Ameriky a používá se k přípravě sladkých i slaných pokrmů. Tapioka je bezlepková a má neutrální chuť, proto se dá použít k zahušťování různých jídel.

Rýžový papír je tenká, průhledná placka vyrobená z rýžové mouky a vody. Používá se hlavně pro přípravu jídel jako jarní závitky nebo dim sum.

23 položek

Filter
Cena

Výrobce zobrazit všechny

Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat