Menu

Kórejské hovädzie bulgogi

Recepty

Ingrediencie:

Indrediencie na marinádu:

 

Kórejské hovädzie bulgogi

Rýchly a jednoduchý recept kórejské hovädzie bulgogi. Tento recept spojuje jemne nakrájané hovädzie mäso s výraznou marinádou, vytvárajúcou dokonalú kombináciu sladkokyslých a korenistých tónov. Pripravte sa na neodolateľný zážitok plný chuťových explózií a objavte tajomstvo, ako pripraviť tradičný bulgogi priamo v pohodlí vašej kuchyne.

Tento skvelý recept si v spolupráci s Happy Wokom pripravila kristy.food.

Postup prípravy:

  1. Hrušku ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky. Presunieme ju do kuchynského robota spolu s ostatnými ingredienciami na marinádu. Mixujeme do hladka.
  2. Hovädzie ribeye nakrájame na tenké plátky. Mäso zalejeme pripravenou marinádou a premiešame. Cibuľu nakrájame na mesiačiky, mladú cibuľku na väčšie kúsky. Primiešame k mäsu a opäť premiešame. Mäso necháme marinovať aspoň pol hodinu, alebo ideálne cez noc v chladničke.
  3. Do rozohriatej panvice pridáme olej. Keď je olej rozpálený, pridáme marinované hovädzie mäso. Mäso opekáme z oboch strán, kým nezhnedne. (Cca 30-40 sekúnd z každej strany) Po opečení preložíme na tanier. Na záver posypeme sezamom a nakrájanou cibuľkou.

Podávame s batátovými rezancami, alebo inou obľúbenou prílohou. 

Prajeme dobrú chuť! 

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat