Menu

Mangový cheesecake

Recepty

 Mangový cheesecake

Rýchly a chutný recept na mangový cheesecake. Recept si v spolupráci s Happy Wokom pripravila Janka.

Postup:

  1. Sušienky pomelieme a zmiešame s roztopeným maslom.
  2. Natlačíme na dno formy a dáme do chladničky. Mangové pyré ohrejeme a pridáme k nim napučanú želatínu. Premiešame a necháme vychladnúť.
  3. Čokoládu roztopíme a zvlášť si vyšľaháme nátierku so šľahačkou do polotuha. Časť krému primiešame do čokolády a tak to potom celé spojíme. Nakoniec primiešame mangové pyré a zľahka to všetko premiešame a nalejeme na základ. Uložíme do chladničky aspoň na 3 hodiny, ale najlepšie cez noc.
  4. Stuhnutý cheesecake nakoniec polejete mangovým pyré, ktoré netreba zahusťovať pretože má dobrú konzistenciu.

Prajeme dobrú chuť!

 

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat